Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΩΡΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ.

Τον ξεχωριστό και ιδιαίτερο κόσμο της τοξοβολίας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι προπονητές και παίκτες της ομάδας μας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Τριάδας.
Μετά από συνεχείς αγώνες, ντέρμπυ και συσσωρευμένη κούραση, οι Πρωταθλητές πέρασαν ένα ευχάριστο και χαλαρωτικό απόγευμα, μαθαίνοντας τα μυστικά αυτού του τόσο ενδιαφέροντος αθλήματος. Η εξοικίωση με τον εξοπλισμό έγινε πολύ γρήγορα και έτσι οι "πράσινοι" έδειξαν τις σκοπευτικές τους ικανότητες με ιδιαίτερο ζήλο και σε ανταγωνιστικό κλίμα μεταξύ τους, με τα ανάλογα πειράγματα.
Ο Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε: "Ήταν ευκαιρία τώρα, με την διακοπή των υποχρεώσεών μας στο Πρωτάθλημα, να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουμε. Η τοξοβολία αποτελεί σαφώς μία καινούργια αίσθηση, την οποία ήθελα να νιώσουν οι παίκτες μου. Στην τοξοβολία ο στόχος περιμένει εμάς. Να τον φτάσουμε, να συγκεντρωθούμε, να μπούμε στον ρυθμό, όπως ακριβώς και με το χάντμπολ. Τα βέλη γίνονται προέκταση της σκέψης και της θέλησής μας. Η εγκεφαλική και μυϊκή ενέργεια που δαπανάται μεταβάλλεται σε ένα ταχέως κινούμενο βέλος με την πορεία που εμείς επιλέξαμε για αυτό. Ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή και δόκιμη εμπειρία."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου